wachten...

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

Een ‘make over’ met industriële én vrouwelijke look voor het L’Oréal hoofdkantoor-restaurant in Hoofddorp. We ruimen eerst op door het verlaagde plafond en tussenwanden te verwijderen. Vervolgens creëren we een industriële en rustige basis. Als laatste voegen we kleur toe, geïnspireerd op de ‘colour box’ make up kleuren van het merk. De inrichting bestaat uit een mix van custom made elementen en meubelen die we een tweede leven geven. Stoere daglichtlampen markeren het ‘centrale plein’ in het midden van het restaurant, en leveren ongemerkt een bijdrage aan een gezonde werkdag. Het L’Oréal team kan hier genieten van een gezonde lunch!

Nieuwe look restaurant L'Oréal

spotlicht buurtparticipatie door archite

spotlicht buurtparticipatie door archite